Royal Park Hotel

Pozicionuar buze plazhit me rere ne Detin Adriatik.

Hoteli jone eshte pozicionuar ne pjesen e fundit te gjirit te Durresit. Ambjent mjaft i qete rreth e rrotull, rrethuar me pisha. Larg trafikut, ne kushte shume te mira. Recepsioni gjendet ne katin perdhe dhe 4 kate me dhoma per akomodim.

  • Mengjesi i perfshire ne cmimin e dhomes.
  • Wi- Fi ne hotel dhe ne zonen rreth hotelit.
  • Cader dhe karrike plazhi per klientet e hotelit.

ROYAL PARK HOTEL GALERI