Air Conditioning
Free WiFi
Fridge
No Smoking
Safe
TV set
Umbrella & sunbed
Wardrobe
  • Dhome hoteli me hapesire 45 m2 me siperfaqe te shfrytezueshme.
  • Krevate standarte per 4 persona.
  • Perbehet nga dy zona te ndryshme brenda:
    • Nje dhome me krevat dopio
    • Dhoma tjeter me krevatet tek
  • Me e preferuar dhe rekomanduar per familje me +2 femije ose per nje grup miqsh.
  • Dritaret me pamje nga deti dhe pishat pertej rruges.

.

 

09.07 –  25.08 01.07 – 09.07
25.08 – 01.09
22.06 – 01.07
01.09 – 10.09
01.06 – 22.06
10.09 – 15.09
01.05 – 01.06
Suite – Sea View €82 €74 €66 €48 €35
Suite – Garden View €77 €70 59 €44 €33
Junior Suite €70 €63 €56 €40 €30
Family Room €70 €63 €56 €40 €30
Double Room  €75 €68 €55 €40 €30

Përshtypje

Lini një përshtypje

Për momentin nuk ka asnjë koment apo përshtypje nga klientët. Bëhuni të parët që lini një përshtypje.